Ik ben in 1961 geboren in de provincie Antwerpen maar ik woon al heel lang in Vlaams-Brabant en sinds 1990 in Tienen. Als kind hield ik van tekenen, schilderen en creëren. Ik volgde lessen in de academies van Borsbeek, Aarschot en Tienen én allerhande workshops. Sinds 2005 vind je mijn werk in verschillende tentoonstellingen.
Ik deel mijn passie graag met anderen. Daarom ben ik bestuurder van kunstkring ART-X, een vereniging voor beeldende kunstenaars uit de ruime omgeving van Tienen en initiatiefnemer van ART10 – ruimte voor expressie, een pop-up galerij in het hart van Tienen (14-4-2018 tot 29-12-2018).

Mijn werken zijn verhalend, figuratief, soms gefragmenteerd, soms gestilleerd maar doen steeds een appél op de toeschouwer.  In mijn creatief proces gaat het om ervaren, versterken, uitdrukken, beroeren, oproepen en verbinden. Het zijn  verstilde momenten, fragmenten, macro’s of mini’s, die je laten wegdromen en waarbij je als toeschouwer je persoonlijke verhaal naadloos kan laten aansluiten.

Thematisch zijn er (tot nu toe)  4 grote lijnen in mijn werk

Interessante links:

Een overzicht van de voorbije tentoonstellingen

Mijn deelname aan kunstprojecten